Intrebari frecvente

Cum împrumut bani online cu ComparaCredite?

C├ónd vrei s─â ├«mprumu╚Ťi bani online, ├«nt├ói alegi un creditor din lista afi╚Öat─â, dup─â care vei fi redirec╚Ťionat c─âtre site-ul s─âu web. Completeaz─â formularul ╚Öi solicit─â un ├«mprumut. Creditorul ├«╚Ťi va verifica bonitatea. Dac─â cererea ta este aprobat─â, vei primi o ofert─â din partea acestuia, altminteri, cererea ├«╚Ťi va fi ignorat─â.

Care sunt costurile împrumutului?

Creditele sunt adesea asociate cu o serie de costuri aferente, precum rata dob├ónzii, taxa de preg─âtire, uneori ╚Öi asigurarea de ├«mprumut. Exist─â ├«ns─â ╚Öi multe oferte de ├«mprumut pe 30 de zile, care de obicei sunt gratuite. C├ónd iei un ├«mprumut, verific─â ├«ntotdeauna valoarea DAE (Dob├ónda Anual─â Efectiv─â), care este rata anual─â real─â a dob├ónzii. Acesta este un indicator care contureaz─â toate costurile asociate unui ├«mprumut ╚Öi te ajut─â s─â g─âse╚Öti cel mai bun creditor. Cu toate acestea, re╚Ťine c─â DAE indic─â rata anual─â real─â a dob├ónzii. ├Än cazul ├«mprumuturilor pe baz─â de salariu de p├ón─â la 30 de zile, acest procent va fi foarte mare, deoarece este ├«nmul╚Ťit cu 12 luni. Cu toate acestea, pe site-ul ComparaCredite exist─â mul╚Ťi creditori care ofer─â primele ├«mprumuturi gratuite cu DAE 0%.

Cine poate solicita un împrumut?

Persoanele majore, care sunt cet─â╚Ťeni ai Rom├óniei ╚Öi care au un cont bancar pot solicita un ├«mprumut. De asemenea, este adesea necesar un num─âr de telefon local. Unii creditori acord─â ├«mprumuturi doar reziden╚Ťilor rom├óni. V├órsta minim─â ╚Öi maxim─â poty varia ├«n func╚Ťie de creditor. Limita inferioar─â variaz─â ├«ntre 18 ╚Öi 23 de ani, iar limita superioar─â este cuprins─â ├«ntre 70 ╚Öi 75 de ani.

Ce sumă pot împrumuta prin ComparaCredite?

Prin intermediul ComparaCredite, po╚Ťi ├«mprumuta de la 100 p├ón─â la 10.000 RON. Re╚Ťine, totu╚Öi, c─â suma disponibil─â depinde adesea de solvabilitatea clientului.

Când vor intra banii în cont?

Plata depinde de creditorii individuali. Pentru unii creditori, dureaz─â doar c├óteva minute, dac─â aplici ├«n timpul programului de lucru. Pentru al╚Ťii, poate dura p├ón─â la 3 zile.

Pot împrumuta bani fără un venit fix?

Posibilitatea ob╚Ťinerii unui ├«mprumut este, f─âr─â ├«ndoial─â, mai bun─â dac─â ai un venit constant. Astfel, vei fi perceput ca un debitor credibil ├«n ochii creditorului. Cu toate acestea, dac─â este cazul, nu ├«nseamn─â c─â nu po╚Ťi ├«mprumuta bani. Exist─â mul╚Ťi creditori care ├«╚Ťi vor da un ├«mprumut, chiar dac─â nu ai un venit fix. Trebuie s─â fii con╚Ötient c─â, ├«n astfel de situa╚Ťii, rata dob├ónzii poate fi mai mare.

De ce ComparaCredite?

ComparaCredite este un motor inteligent de comparare a ├«mprumuturilor. ├Ä╚Ťi economise╚Öte din timp prin sortarea ╚Öi compararea creditorilor. Atunci c├ónd utilizezi ComparaCredite, nu este necesar s─â furnizezi informa╚Ťii personale pentru a analiza ofertele disponibile. Acestea vor fi afi╚Öate automat c├ónd vizitezi pagina.

Cum func╚Ťioneaz─â ComparaCredite?

ComparaCredite este un motor de comparare inovatoar care prezint─â clar ╚Öi lizibil o list─â a ├«mprumuturilor disponibile. Acesta prezint─â cele mai importante informa╚Ťii despre o anumit─â ofert─â, cum ar fi suma ├«mprumutului, rata dob├ónzii, valoarea DAE ╚Öi timpul de rambursare. Cunoa╚Öterea acestor informa╚Ťii ├«╚Ťi permite s─â iei o decizie ├«n cuno╚Ötin╚Ť─â de cauz─â ├«ntr-un timp scurt.